Το τελευταίο διάστημα όλοι μας βιώνουμε μία πρωτόγνωρη σε αγριότητα επίθεση σε βασικά ζητήματα της καθημερινής και εργασιακής μας πραγματικότητας. Εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε ότι απέναντι σε αυτή την επίθεση δεν υπήρξαν ικανές δυνάμεις – αναχώματα που να αποτρέψουν την επίθεση και να οργανώσουν αποτελεσματικά τους απλούς εργαζόμενους στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα. Δεν υπάρχουν δυνάμεις που να αποδέχονται «εύκολα» τη διαφορετικότητα και τον δημοκρατικό διάλογο και να προωθούν την ταξική ενότητα στη βάση των προβλημάτων. Πάνω σε αυτό τον βασικό προβληματισμό δημιουργήθηκε η Πρωτοβουλία Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω.

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Αύριο ΟΛΟΙ στην Απεργία!

Θαυμάστε τους «Les Yes Men»

Αύριο ΟΛΟΙ στην Απεργία

Η λεγόμενη «Τρόικα» έχει μείνει άναυδη από την προθυμία των, τα μέτρα που προωθούν την εξαθλίωση και την πριμοδότηση της ανεργίας ξεπερνούν κατά πολύ το Μνημόνιο, ξεπέρασαν τις προσδοκίες και των πλέον αισιόδοξων εκτιμητών του ΔΝΤ και της ΕΕ…

Θαυμάστε τους αρχιτέκτονες της πιο στυγνής, αδίστακτης, αντικοινωνικής κυβέρνησης από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους.

Θαυμάστε τους αρχιτέκτονες που προθύμως, χωρίς κανένα ενδυασμό επιχειρούν να καταργήσουν ενός αιώνα κοινωνικών και εργατικών κατακτήσεων.

Με τέτοιες πρόθυμες Yes Men – Κυβερνήσεις, δούλοι των Διεθνών Αγορών, Πυγμαλίωνες τύπου Στρως-Καν κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου