Το τελευταίο διάστημα όλοι μας βιώνουμε μία πρωτόγνωρη σε αγριότητα επίθεση σε βασικά ζητήματα της καθημερινής και εργασιακής μας πραγματικότητας. Εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε ότι απέναντι σε αυτή την επίθεση δεν υπήρξαν ικανές δυνάμεις – αναχώματα που να αποτρέψουν την επίθεση και να οργανώσουν αποτελεσματικά τους απλούς εργαζόμενους στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα. Δεν υπάρχουν δυνάμεις που να αποδέχονται «εύκολα» τη διαφορετικότητα και τον δημοκρατικό διάλογο και να προωθούν την ταξική ενότητα στη βάση των προβλημάτων. Πάνω σε αυτό τον βασικό προβληματισμό δημιουργήθηκε η Πρωτοβουλία Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω.

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»

Την Κυριακή 16 Μαΐου στις 11.00 π.μ. στο Δημαρχείο Ελληνικού, διοργανώνεται ανοιχτή συγκέντρωση δημοτικών παρατάξεων και εργαζομένων ΟΤΑ με θέμα το σχέδιο "Καλλικράτης".

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Ελληνικού, σαν ελάχιστη εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο Δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη που βρίσκεται εδώ και ημέρες σε απεργία πείνας.

Ο "Καλλικράτης", με τις αναγκαστικές συγχωνεύσεις, την οικονομική ασφυξία, τη μείωση προσωπικού για τους Δήμους που προβλέπει, αποτελεί κυβερνητικό σχέδιο κατεδάφισης της Αυτοδιοίκησης. Το σχέδιο «Καλλικράτης» είναι αναπόσπαστο τμήμα των αντικοινωνικών μέτρων Κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ και μόνο αρνητικές επιπτώσεις θα έχει για τους δημότες. τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ και την κοινωνία γενικότερα.

Οργανωτική επιτροπή:
Κωνσταντάτος Χάρης, «Ανοιχτή Πόλη»
6972-847.497, h_konstantatos@yahoo.gr

Μπαδογιάννης Ακης «Δημοτική Συνεργασία για το Ελληνικό»
6932-254.161, badogiannis@gmail.com

Σταματάκη Ελένη «Το Λιμάνι της αγωνίας»
6939-395.915 tolimanitisagonias@gmail.com

Μπολώτα Μυρτώ «Απόδραση» Αγ. Αναργύρων
6976-266.387, goudroun@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου